Herenhuis te koop op 9 ha met tennis, zwembad en hobby wijngaard. Arezzo, Toscane

Toscane, Arezzo

€ 1.500.000 ID: 158826

Lucignano: Gelegen in de gemeente Lucignano, gelegen op een lichte heuvel van waaruit u kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de Valdichiana, in totale privacy en tegelijkertijd dicht bij de beroemde toeristische en culturele centra van Lucignano en Cortona, te koop een imposant herenhuis.
Uit de jaren '70 op vijf niveaus met externe bijgebouwen, twee verdere agrarische bijgebouwen, zwembad, tennisbaan en 8 ha grond.

Gebouw: Het hoofdgebouw heeft een woonoppervlakte van ongeveer 1000 vierkante meter op vijf niveaus, met in totaal zes slaapkamers en vier badkamers.
De kelderverdieping is volledig in gebruik als kelder;
De begane grond, bestaande uit grote en ruime zeer lichte kamers met toegang van buitenaf, wordt voornamelijk gebruikt als woongedeelte met studeerkamer, keuken en grote woonkamer met open haard;
Op de eerste verdieping, die kan worden beschouwd als een zelfstandig appartement dat we zowel via de interne trap als via een onafhankelijke externe ingang kunnen bereiken, vinden we een entree, grote woonkamer, keuken, bijkeuken, vier slaapkamers en 2 badkamers, compleet met bad en douche.
Op de tweede verdieping is er een grote woonkamer, een keuken, een eetkamer, twee slaapkamers en twee badkamers met douche.
Ten slotte vinden we op de derde en bovenste verdieping een enkele zolderkamer met twee terrassen van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht.
Het pand is reeds gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van uitstekende materialen en optimaal gebruik is gemaakt van de grote ruimtes.

Bijgebouwen: Het pand wordt gecompleteerd door een klein bijgebouw op twee niveaus dat voornamelijk wordt gebruikt als garage en door twee andere bijgebouwen (schuur en schuur / houtschuur) die moeten worden gerestaureerd.
In het park beneden vinden we zowel een prachtige reguliere tennisbaan als een fantastisch groot zwembad (22 x 9 meter), met een serviceruimte met douche.

Land: 8 ha land, deels akkerland en deels olijfgaard, plus nog eens 1 ha wijngaard.
De villa is ook omgeven door een prachtig park met hoge bomen en hagen die het pand, naast de nodige privacy, een diepe all-Italiaanse charme geven.

Vanaf hier zijn de steden Arezzo en Siena in 40 minuten te bereiken, het meer van Trasimeno en de mooie stad Montepulciano in ongeveer 30 minuten, terwijl de luchthaven van Florence slechts ongeveer 1 uur is en de ingang van de snelweg A1 slechts 10 minuten.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  1.000 m²
  Grondoppervlak
  90.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  5-10 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  4
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur
  • Tennisbaan