Grote boerderij met gastenverblijven te koop op 5 ha - uitzicht. Siena

Toscane, Siena

€ 1.190.000 ID: 160690

Op korte afstand van de stad Buonconvento, op het groene Toscaanse platteland, staat dit betoverende pand te koop in het prachtige gebied tussen het kasteel van Bibbiano en de oude Pieve di Piana. Het pand is omgeven door vijf hectare land gewijd aan bouwland.

Het onroerend goed te koop bestaat uit twee onafhankelijke boerderijen gebouwd in lokale steen en bakstenen en uitgerust met bijgebouwen en accessoires.

Het hoofdhuis, van 838 vierkante meter, is verdeeld over verschillende niveaus en is als volgt samengesteld: op de begane grond bevinden zich verschillende opslagruimten met gewelfde plafonds, een berging, een administratiekamer, andere ruimtes voor apparatuur en een garage . van landbouwmachines, altijd op de begane grond opent de prachtige arcade met bogen en gewelven van waaruit u de trap betreedt die leidt naar de eerste verdieping waar we de prachtige panoramische loggia vinden die ook de toegang is tot het hoofdappartement dat wordt gekenmerkt door een groot en centraal woonkamer verfraaid met een stenen open haard, een kitchenette, vier slaapkamers met elk een exclusieve badkamer, een ander toilet en de galerij op de bovenverdieping die de hele woonkamer omringt en een bijzondere architecturale structuur creëert, ook ten dienste van de verschillende te exploiteren zolderkamers aan behoeften.

De tweede boerderij, van in totaal 478 vierkante meter en ook ontwikkeld op twee niveaus, bestaat op de begane grond uit een parade, een magazijn en een gereedschapsschuur en op de eerste verdieping in feite door vier wooneenheden, allemaal met onafhankelijke toegang en precies uit een appartement met woonkamer, keuken en eethoek, studeerkamer, vaste kast, gangen, twee slaapkamers en twee badkamers, twee woningen elk bestaande uit een woonkamer, open haard, twee slaapkamers en badkamer en een studio appartement met badkamer.

De afwerkingen en meubels weerspiegelen de rustieke stijl die typisch is voor het Toscaanse platteland, zoals terracotta vloeren, bakstenen bogen en plafonds met zichtbare houten balken.

In het externe relevante gebied zijn er ook de bijgebouwen en accessoires, bestaande uit een opslagruimte, enkele parades en het magazijn van 260 vierkante meter dat kan worden hersteld voor eventuele productieontwikkelingen.

Het is ideaal om te genieten van momenten van rust, gewiegd tussen de zachte en stille heuvels die typisch zijn voor het gebied van Sienese, zonder alle voordelen op te geven die worden geboden door de nabijheid van een verscheidenheid aan diensten.

Prive en panoramische ligging op ongeveer 2,5 km van de stad Buonconvento, een van de mooiste dorpen van Italië, met alle comfort: treinstation, supermarkt, wekelijkse markt, postkantoor, apotheek, kruidenierswaren, bars en restaurants. Twee interessante musea, een theater-bioscoop. Een paar minuten van The Club in Castiglion del Bosco, de enige privégolfclub in Italië.

Afstand van Siena 29 km, van Montalcino 16 km, van Florence 101 km.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  1.100 m²
  Grondoppervlak
  50.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  11
  Badkamers
  10
  Garage
  Intern
 • Speciale voorzieningen

  • Gastenaccommodatie
  • Schuur