Gerestaureerd landhuis met zwembad te koop. Siena. Toscane

Toscane, Siena

€ 1.450.000 ID: 162162

In een gereserveerde positie van prachtige panoramische schoonheid, op slechts 10 minuten van Cetona en 1 km van de eerste stad met alle voorzieningen, is dit charmante huis omgeven door een romantische en weelderige tuin met rozen, lavendellabyrinten en hagen, geneeskrachtige planten en de prachtige panoramische zwembad.

De buitengevels in natuursteen en de zeer gearticuleerde structuur geven een beslissend en authentiek karakter aan dit prachtige pand dat perfect is gerestaureerd. Intern vinden we originele terracotta vloeren en plafonds met houten balken en terracotta tegels.
Verschillende binnenmuren zijn zichtbaa in steen.

De boerderij is verdeeld over ongeveer 410 vierkante meter verdeeld over vier niveaus:
op de begane grond is er een grote hal, twee grote woonkamers, een met open haard en met uitzicht op een charmante pergola. Een paar treden van de ingang leiden naar een keuken, een eethoek met een antieke open haard. Vanuit de keuken is er toegang tot een andere charmante pergola en tot een eerste tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer, een gang leidt naar twee slaapkamers met elk een badkamer.
Op de eerste verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer, eveneens met badkamer ensuite.
 In het souterrain bevinden zich een grote garage, de technische ruimten, een wasruimte en een kelder..

De panoramische ligging en de prachtige tuin van 6.800 vierkante meter met kostbare planten, fruitbomen en een uniek uitzicht op het Toscaanse platteland zijn sterke punten van dit interessante pand, aangevuld met een fantastisch zwembad.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  410 m²
  Grondoppervlak
  6.800 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  4
  Garage
  Intern
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad