Fantastische gerenoveerde watermolen te koop op 5 ha op een prachtige rivier locatie. Deux Sèvres

Poitou-Charentes, Deux-Sèvres (79)

€ 477.000 ID: 148404

Prachtig molen domein bestaande uit een prachtig gerenoveerd molenhuis en molengebouw op een schitterende locatie aan de rivier, meer dan 5 hectare grond, volledig privé en toch op 5 minuten van de winkels.

Deze accommodatie aan de rivier is adembenemend. Twee onafhankelijke huizen, beide prachtig gerenoveerd en gepresenteerd, te midden van meer dan 5 hectare grond.

Wat heerlijk om op het grote terras of op het balkon te zitten met uitzicht op je eigen stuk rivier. Kleine bruggen zijn strategisch geplaatst om toegang te geven tot het land aan beide zijden van de rivier.

Het molenhuis is verdeeld over drie verdiepingen met comfortabele leefruimte, 3/4 slaapkamers en twee badkamers.
Het recent omgebouwde molengebouw heeft een fantastische open woonruimte van royale afmetingen, met grote glazen deuren die toegang geven tot het land, de rivier en het fantastische uitzicht. Drie ruime slaapkamers en twee badkamers maken deze ruime woning compleet. Eigen watervoorziening, dubbel glas, goed geïsoleerd, elektrische verwarming en houtkachels.

Goede lokale voorzieningen in het nabijgelegen Melle 7 km en Brioux sur Boutonne 5 km.

Een geweldige kans om twee huizen te bezitten die zijn gerenoveerd tot een hoge standaard, met privacy en goede voorzieningen in de buurt.

Het molenaarshuis bestaat uit, op de begane grond;

Living 30,57m² stenen open haard en houtkachel, balkenplafond, stenen muurelementen, tegelvloer, deur naar buiten, hardhouten handgemaakte trap naar de bovenste verdiepingen, naar de:

Keuken 18.40m² met houten vloer met trap toegang tot de kelder, watertoevoer pomp en filter, ingerichte eenheden inclusief oven, kookplaat en vaatwasser, kenmerkende steen, deur naar terras.

Eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers (19.50m² en 9.50m²) beide met stenen open haarden, houten vloeren, balken. Badkamer met douche en houten vloer, grote inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping bestaat uit nog twee slaapkamers met houten vloeren, balken, schuine plafonds (21m² en 7m². Badkamer met houten vloer, bad, wastafel en toilet.

Onlangs verbouwde Molen bestaat uit, op de begane grond (tegelvloer):

Keuken 18 m ² uitgerust met een uitgebreid scala van eenheden, waaronder Bosch dubbele oven met magnetron, Siemens kookplaat en afzuigkap, Bosch vaatwasser. Deur naar:

Bijkeuken 4.82m² met wand- en vloerunits, wastafelunit, aansluiting voor wasmachine.

Grote garderobe met toilet, wastafel, ruimte voor schoenen en jassen.

Eethoek 38m² met grote glazen dubbele deuren aan beide zijden die toegang geven tot terras en houten terras, trap naar eerste verdieping, met toegang tot:

Woonkamer 39,50 m² verhoogde haard met houtkachel, balkenplafond, twee sets grote glazen dubbele deuren die toegang geven tot het terras en balkon.

Eerste verdieping - met zichtbare balken:

Galerij met overloop die toegang geeft tot alle kamers op de eerste verdieping.

Slaapkamer 15.76m² houten vloer, balken, deur naar inloopkast met boiler en water verzachter.

Slaapkamer 16.60m² houten vloer, balken, grote inbouwkast, uitzicht over de rivier.

Badkamer met douche 10m² tegelvloer, grote inloopdouche, toilet, wastafel.

Hoofdslaapkamer bestaande uit slaapkamer 22,70m² houten vloer, balken, inloopkast, deur naar doucheruimte 7.80m² tegelvloer, grote inloopdouche, toilet, wastafel.

Buiten:
Oude stenen broodoven in goede staat, werkplaats 19m² en winkel 15m². Garage met open voorzijde 48m².

Land dat zich uitstrekt tot 55.630 m² met doorlopende rivier, wat bos, tuinen en weiden.

Voorzieningen lokaal in Melle 7 km en Brioux sur Boutonne 5 km. Meer uitgebreide voorzieningen, waaronder TGV-treinstation en toegang tot de snelweg in Niort 34 km.
Luchthavens met vluchten naar Europa en het VK zijn te vinden in Poitiers 64 km en in de prachtige kustplaats La Rochelle 87 km.

ZEER AANBEVOLEN

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Conditie
  Uitmuntend
  Decor
  B&B / Gites
  Grondopp.
  Grond 5-10 HA
  Woonoppervlakte m2
  320 m²
  Grondoppervlak
  55.630 m²
  Uitzicht
  Rivier
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  7
  Badkamers
  4
  Garage
  Vrijstaand
 • Kenmerken

  • Dubbele beglazing
  • Werkplaats
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur