Fantastisch Spaans Game GOLD MEDAL jachtlandgoed in Aragón, Noord-Spanje

Aragón

€ 6.250.000 ID: 124032

TKA fantastisch Spaans Game-jachtland voor groot- en klein wild GOLD MEDAL in Aragón Noord Spanje - niet ver van de bergen van de Pyreneeën.

Dit Jachtlandgoed van 900 hectare groot eigen grond geheel omheind met jacht of genetische openingen, gelegen in de Spaanse provincie Aragón.  Er zijn verschillende huizen op het landgoed.

Het ligt op 2 uur rijden van het vliegveld van de stad Bilbao aan de kust van het Baskenland en 40 minuten van de bekende historische stad Pamplona, 1,40 uur rijden van de high society stad San Sebastián, niet alléén bekend van het eco cultureel toerisme, de beroemde baai - de stranden aan de baai van la Concha, maar vooral vanwege het jaarlijkse internationale filmfestival.

Op het woongedeelte van dit mooie landgoed staan 3 huizen van natuursteen gebouwd,  1 hoofdwoning met 3 grote slaapkamers, 1 huis voor de gasten/jagers of genodigden en 1 huis voor de boswachter/bewaker van het landgoed.
De elektriciteit, drinkwater, water voor bevloeiingen worden voorzien doormiddel van een installatie van zonnepanelen.

De eigen grond volgens het kadaster opmeting, bestaat uit 100 hectare akkerbouwgewassen, 500 hectare bos, voornamelijk steeneiken en kurkeiken en verder 300 hectare mediterrane laag begroeiing, zoals struikgewassen en planten.

Het hoofdgedeelte van het landgoed is bepaald uniek door zijn Orografie, de vorm van het land, de steen - en kurkeiken groeien over het algemeen op de Hooglanden van het landgoed.

Door deze variatie van lagere struikgewassen, de uitéénlopende planten, de soort verschillen in vegetatie maakt dat “Val de Rueita” een enorme schakering van kleuren laat zien, het zou uit te drukken zijn als een Regenboog van duizend kleuren die in elkaar overlopen.

Vooral in het voorjaar- en najaar laat de natuur hier een bezienswaardigheid zien, een constante verandering van aangezicht.

Dit landgoed mag zonder overdrijving een kenmerk krijgen van een heel bijzonder plaats, speciaal voor de jachtliefhebbers op “Groot Wild”, zoals wilde “beren” (100), “herten” (300), sommige van deze dieren behoren tot het kenmerk “Gold Medal”

Het is ook een perfecte plaats voor de jacht op de “Queen of Forest”, een speciaal soort “woodcock” of “boseend”, dit ook door de ideale omstandigheid van de soort vegetatie en de nabijheid van de bergen van de Pyreneeën.

Ook is de populatie van konijnen en Partridge groot in de lagere delen van het landgoed, daarnaast is er een speciaal gebied voor de jacht op Duiven en Trustwild, de beste tijd hiervoor is van de maand oktober tot en met de maand december.

Plaats voor het fokken van Paarden:  op het landgoed zijn ook de omstandigheden uitstekend hiervoor te noemen, dit komt vooral door de glooiende hellingen,, waardoor de paarden sterkere spieren krijgen ,,

Er zijn ongeveer 40 paarden van verschillende rassen, zoals “Holsteiner, Kwpn en de Franse Silla.

Verder zijn er 3 beken, kleine riviertjes, die hier en daar kleine meertjes, waterplassen hebben gevormd op het landgoed.

De genetische omheining is rond de 800 hectare grond aangelegd met deels een gemeenschappelijke (Perimeter) grens van 23 km.

Zoals begrijpelijk is hierdoor de toegevoegde waarde van het landgoed aanzienlijk gestegen, gezien het feit dat het heden ten dage niet makkelijk is in Spanje om een geheel omheind landgoed te kunnen kopen.

Dit heeft te maken met het feit, dat in het jaar 2002 de bepalingen in de Spaanse wet veranderd zijn om vergunning van de overheid te krijgen om een landgoed geheel te omheinen.

Het leren van paardrijden:  - op het woongedeelte van het landgoed is een grote paardenring aangelegd om paard te rijden en voor paarden te dresseren.

(U kunt een paar voorbeelden zien op fotos van paarden van het ras Holsteiner, Kwpn en French Silla die op het landgoed leven)

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Authentiek
  Decor
  Finca / Hacienda
  Grondoppervlak
  9.000.000 m²