Droom renovatie project - prachtig oud kasteel op 2 ha bij een dorp, Vienne

Poitou-Charentes, Vienne (86)

€ 210.600 ID: 151770

Een droomproject - prachtig oud kasteel klooster aan de rand van een dorp, volledig privé op ruim 2 hectare grond met bijgebouwen (garages, schuren, stallen om te bebouwen of niet)
Het hoofdhuis moet volledig worden gerenoveerd, maar biedt de mogelijkheid tot een prachtig pand van meer dan 400 m2 leefruimte.

Twee duiventorenkoepels met couleuvrinières, getuige van zijn feodale verleden, heten u welkom bij de ingang van dit prachtige pand.
De oprijlaan die naar het kasteel leidt, wordt begrensd door zijn bijgebouwen, schuur, wijnopslagplaatsen ...
Dit voormalige kasteel klooster, bekend sinds het jaar 1000, zal liefhebbers van geschiedenis en steen verleiden, omdat het zijn karakter en de sporen van de afgelopen eeuwen heeft behouden.

Het pand bestaat uit een hoofdgedeelte met een vleugel met uitzicht op de ommuurde tuin en bijgebouwen. Aan de achterkant van het gebouw kan een groot perceel plaats bieden aan paarden, het is beplant met fruitbomen en is omheind, het biedt ook een vrij uitzicht over het omliggende platteland.

Het huis biedt prachtige klassieke verhoudingen, prachtige kenmerken en veel karakter. Tegen deze prijs kunt u de mogelijkheid krijgen om het naar uw eigen specificaties te herstellen om aan uw doel te voldoen, of dat nu is om hier een bedrijf te runnen of een groots familiehuis te hebben.

Momenteel wonen de eigenaren op 60 m2, bestaande uit een keuken, een eetkamer, een slaapkamer, een badkamer, verwarmd door een gasketel.

De regio:
De woning is gelegen aan de rand van een dorp met basisschool en lokale winkels en 5 km van Lencloître met zijn winkels, medische praktijk, universiteit ..., op 17 km is Châtellerault (TGV-station), op 27 km Poitiers (TGV-station en luchthaven) ) en op 14 km de Futuroscope.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Kasteel
  Conditie
  Renoveren noodzakelijk
  Decor
  B&B / Gites
  Grond HA of Juridisch
  Grond 1-5 HA
  Grondoppervlak
  24.789 m²
  Woonoppervlakte m2
  400 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  1
  Badkamers
  1
  Garage
  Vrijstaand
 • Kenmerken

  • Schuur
  • Gastenaccommodatie