Domein te koop van 48 ha met zwembad. Sarteano, Val d'Orcia. Siena

Toscane, Siena

Prijs op aanvraag ID: 164056

Dit prachtige pand is te koop op een unieke locatie in de gemeente Sarteano, op een panoramische locatie met uitzicht op de Val d'Orcia.

De boerderij bestaat uit twee stenen gebouwen omgeven door een prachtige tuin: een voormalig 17e-eeuws klooster en een 20e-eeuws gebouw.

Het eerste gebouw bevindt zich volledig op de begane grond en bestaat uit een woonkamer met open haard en keuken, twee slaapkamers met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer.
Het tweede gebouw is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit een mooi en licht woongedeelte met dubbele woonkamer met open haard en keuken. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer.
Daarnaast is er een bijgebouw van ongeveer 50 vierkante meter in het klooster, bestaande uit een tweepersoonskamer en een badkamer.

De gebouwen zijn ondergedompeld in de groene tuin waar zich ook een heerlijk zwembad bevindt, waarin het mogelijk is om te ontspannen en te genieten van het prachtige omliggende landschap.
Het te koop staande pand omvat ongeveer 50 hectare grond, waarvan 40 ha bos, 8 ha olijfgaard en 0,5 ha binnenplaats, en een natuurlijke bron. Er is de mogelijkheid om de grond uit te breiden of te verkleinen.

Het pand is te bereiken via ongeveer 3 km onverharde privéweg in uitstekende staat, die het scheidt van het middeleeuwse dorp Sarteano. Het is echter mogelijk om de belangrijkste toeristische centra van het gebied binnen een paar kilometer te bereiken, waaronder Montepulciano (15,4 km), Pienza (18,5 km), Montalcino (33,4 km), Bagno Vignoni (17,8 km), Sarteano (18,9 km). km), San Quirico D'Orcia (19,9 km) en San Casciano dei Bagni (26,3 km).

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Grondoppervlak
  485.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  Grond over 20 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  12
  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  3
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie