Boutique hotel te koop Monsaraz, Portugal

Évora (Alentejo /Planícies), Reguengos de Monsaraz

Verkocht ID: 109139
Verkocht

Volledig gerestaureerde boerderij met guesthouses te koop Monsaraz, Evora

In het hart van de beroemde wijnstreek van Portugal, de Alentejo, een geweldige achttiende-eeuwse "monte" (een typisch Alentejo landgoed), onlangs gerestaureerd in zijn oorspronkelijke staat met, waar mogelijk, behoud van periode materialen .

Het heeft een uitstekende afwerking en biedt nu alle moderne gemakken zoals centrale vloerverwarming, thermische isolatie en airconditioning.
Omgeven door uitgestrekte wijngaarden, een oude olijfgaard, moestuin en boomgaarden, het 1,5 hectare landgoed heeft een totaal woonoppervlak van 1.120 m2.

Momenteel in gebruik als Manor Guest House / boutique hotel.Het bestaat uit een hoofdgebouw en vijf afzonderlijke boeren woningen met een totaal van 6 woonkamers, 15 slaapkamers, 13 badkamers, vijf keukens, een bibliotheek, 2 zwembaden en prachtige tuinen.

De unieke charme van dit pand zal niet verloren gaan als het wordt omgetoverd tot een groot familie-eigendom.
Dit is een echte oase van rust waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over het middeleeuwse dorp van Monsaraz, geniet van de regionale keuken, ga wandelen of fietsen, bezoek prehistorische monumenten, ontdek naburige dorpen of, genieten van de schoonheid van de meren gevormd door het water van de Alqueva.
Gelegen op slechts 45 km ten oosten van de stad Evora, is het de ideale plek voor diegenen die de rust zoeken dat een landelijk leven kan bieden.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Bouwjaar
  1770
  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Gerestaureerd / gedecoreerd
  Decor
  B&B / Gites
  Grond HA of Juridisch
  Grond 1-5 HA
  CV
  Gas
  Woonoppervlakte m2
  1.125 m²
  Grondoppervlak
  15.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  15
  Badkamers
  13
  Overige keukens
  5
  Garage
  Niet gespecificeerd
 • Kenmerken

  • Zwembad
  • Werkplaats
  • Tuinchâlet
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur