boetiek hotel 8 kamers met restaurant

Andalusië/Malaga/Costa del Sol, Almuñecar

€ 799.000 ID: 149433

La Herradura, Granada 
boutique hotel
 

Dit is één van die echte boutique hotels in het gebied dat de norm heeft gezet voor de rest.

De eigenaars hebben dit pand getransformeerd van wat vroeger de historische herberg van de stad was tot een juweeltje, het hele pand is een ode aan de goede smaak en aandacht voor detail.

Het hotel beschikt over 7 zeer ruime en hoogwaardige kamers, allemaal met eigen bad / douche, A / C, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, een haardroger en WiFi. 

Het hotel beschikt ook over het absoluut beste restaurant in de stad dat je moet hebben bezocht alleen al voor het uitzicht van de sterrenhemel die schijnt op het strand.

Tevens een bar met pianogedeelte.

Elke kamer is enigszins anders ingericht, maar met veel smaak, er zijn twee tweepersoonskamers zonder uitzicht op zee en twee tweepersoonskamers met uitzicht op zee.

Drie tweepersoonskamers met een eigen terras met zeezicht.

Alle kamers zijn onlangs (2016) opnieuw ingericht en hebben hun geluidsisolatie opgewaardeerd.

Een zeer goede investering, en het is een wonder dat dit Hotel & Restaurant op de markt is gekomen.

Het heeft een volledige basis staf met chef-kok en sous -Chef, het huidige personeel is bereid om met de nieuwe eigenaars verder gaan.

Maar er is aan de kust een ruim aanbod van goed voorbereide toerismeprofessionals.

Het hotel en restaurant zijn slechts 9 maanden per jaar geopend en hebben de afgelopen drie jaar nog steeds een kwart miljoen kunnen omzetten met merkbare stijgingen jaar na jaar.

Het hotel heeft ook een 8 ste kleinere ruimte die de huidige eigenaar gebruikt als kantoor.

Er zijn ook plannen om 10 zelfstandige units en een parkeerplaats te bouwen voor alle units, evenals een zwembad.

Alle vergunningen zijn verleend door de gemeente!

De eigenaren zijn niet begonnen met de uitbreiding als gevolg van hun verlangen om te verkopen die gedeeltelijk worden ingegeven wegens gezondheidsredenen.

Dit is een fantastische kans op een andere levensstijl die ook financiële beloningen oplevert en de huidige sterke werking leent zich zowel voor actief als passief beheer, het gegenereerde inkomen is momenteel meer dan verdienstelijk en zorgt voor een fulltime hotelmanager waardoor de eigenaars hun dagen kunnen doorbrengen met genieten van het strand, het eten, het prachtige weer en het leven in het algemeen.

Er is de mogelijkheid om een ​​deel van de aankoop te financieren als de kopers geen financiering kunnen verkrijgen door de huidige hypotheekverstrekking TOT 2025 over te nemen.

Hier is een korte beschrijving van de stad La Herradura:

De prachtige baai van La Herradura, samen met de naburige stad van Almuñecar, vormt de toeristische hoofdstad van Costa Tropical. 

Het is echter nog steeds een relatief onbekende strook langs de zuidelijke kustlijn van Spanje, die behoort de provincie Granada in Andalusië; liggend tussen de meer bevolkte Costa del Sol in het westen, en de Costa Almeria in het oosten. 

Het gebied vormt een van de meest aantrekkelijke baaien langs de zuidelijke kust van Spanje, met zijn twee grote natuurlijke voorgebergten, de Punta de la Mona en Cerro Gordo, die een twee kilometer lang zandstrand beschermen. 

Over de stad: 
Het dorp zelf is gelegen aan de oostelijke punt van de baai; Het is een typisch Andalusisch dorp 
witgekalkte huizen, zittend op een flauwe helling die naar het strand leidt. 

De stad biedt goede voorzieningen, met winkels, bars en restaurants. Beneden in de richting van het strand is er een prachtige promenade die zich over de hele lengte van de baai uitstrekt. Perfect voor een vroege avondwandeling voor het diner, om de zon onder te zien gaan. 

Stranden 
La Herradura heeft een fijn zandstrand, dat zich uitstrekt voor 2 km, en afgezien van het strand, is er 19 kilometer van de lokale kust, met een verscheidenheid aan stranden, van lange stukken 
van zanderige, kleine baaien. 

Watersporten zijn erg populair en er zijn tal van bedrijven die verschillende soorten cursussen aanbieden en apparatuur verhuren. 

Duikers zullen enkele van de beste onderwater landschappen hier aantreffen, langs de gehele zuidkust en de een van beste duikplekken in Spanje.

Ruige heuvels stijgen steil omhoog vanaf de vallei of duiken dramatisch de zee in. Eens bebost, bieden nu kale heuvels een marginale voet aan de grond voor amandel-, olijf- en de winterharde Johannesbroodboom.

En boven alles torent de grote Siërra Nevada. 

Klimaat:
Het gebergte, dat de hoogste top van het vasteland van Spanje biedt, vormt een natuurlijke weersbestendigheid die de kustlijn beschermt tegen de ergste invloeden van de Europese winters, terwijl Afrika, naar het zuiden, helpt om de barre gevolgen van zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan tegen te gaan.  

Als gevolg daarvan heeft het gebied een buitengewoon goedaardig subtropisch klimaat, wat te zien is aan de verscheidenheid aan exotische producten die te vinden zijn in de lokale markten, vooral de verschillende soorten fruit.

Belanghebbenden worden erop gewezen dat dit een vertrouwelijk verkoop is en als zodanig dat een lid van het personeel op het terrein niet op de hoogte kan zijn dat het bedrijf is in de verkoop.

Er mag geen directe benadering van het pand worden gegeven en alle bezichtigingen moeten daarom worden geregeld via de agent van de verkoper, Sierre-Lecrin. 

Dit pand wordt door ons te koop aangeboden samen met een andere makelaar.

Onze partner is meer gespecialiseerd in toeristische accommodaties aan de kust gelegen.

Wij hebben dit pand nog niet bezocht, maar vertrouwen geheel op de deskundigheid van onze partner.

Voor meer informatie stuur ons een email:

SIERRE-LECRIN

Lees meer... Show less...
 • Details

  Opmerking adverteerder
  Toplokatie
  Type Onroerend Goed
  Hotel
  Conditie
  Sleutelklaar
  Categorie detail
  Hotel / Restaurant / Bar
  Zakelijk (categorie)
  Horeca/Accommodatie (Alle)
  Bouwjaar
  1967
  Woonoppervlakte m2
  500 m²
  Grondoppervlak
  2.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  Camping / Glamping
  Oriëntatie
  Zuid
  CV
  Gas
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  15
  Slaapkamers
  8
  Ensuite badkamers
  8
  Badkamers
  8
  Parkeerplaatsen (totaal)
  8
  Opp. terras
  350 m²
 • Speciale voorzieningen

  • TV in kamer
  • Satelliet/Kabel TV
  • Roken toegestaan in de kamers
  • Openhaard
  • Airco
  • Gastenaccommodatie
 • Voorzieningen in de omgeving

  • Supermarkt 2 km
  • Basisschool 1 km
  • Vliegveld 55 km
  • Golfbaan 15 km
  • Kust 1 km
  • Skigebied 85 km