Boerderij op 35 ha met hobbywijngaard en zwembad te koop. Siena

Toscane, Siena

Prijs op aanvraag ID: 162977

In Val d'Orcia, in de beroemde stad San Quirico d'Orcia, beroemd om de voortreffelijkheid van het gebied, staat deze prachtige boerderij te koop, omringd door het groene Toscaanse landschap.
Het landschap dat hen omlijst, de meest betoverende ansichtkaarten waardig, biedt het uitzicht suggestieve uitgestrekte olijfbomen en eeuwenoude cipressen in een scenario van tijdloze schoonheid, zo kenmerkend voor deze ongerepte plaatsen.

Het pand is omgeven door 34 hectare grond, waarin zich een betoverende privétuin ontwikkelt met een prachtig zwembad met solarium en jacuzzi, evenals ongeveer vijf hectare wijngaarden en de resterende hectare gewijd aan bouwland.

De wijnmakerij heeft het potentieel om ongeveer 24.000 flessen te produceren, maar momenteel worden er slechts 8.000 geproduceerd.

De boerderij bestaat uit een prachtige boerderij van 650 m2 met 5 slaapkamers met badkamers en grote woonruimtes en een bijgebouw.

Het prestigieuze complex is, ondanks dat het een oude constructie is, onlangs gerenoveerd met hoogwaardige materialen en details in een eigentijdse stijl, die een vleugje moderniteit en elegantie aan de kamers geven en verzorgd in een verfijnd ontwerp, met behoud van hun karakteristieke schoonheid.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  650 m²
  Grondoppervlak
  350.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  20
  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  6
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Schuur