Boerderij op 10 ha met gastenverblijven en zwembad te koop. Bij Sienna

Toscane, Siena

€ 2.200.000 ID: 163228

Deze prachtige boerderij met 10 hectare grond staat te koop tussen Siena en San Gimignano, in het hart van Toscane, op enkele kilometers van Casole d'Elsa.

De boerderij is gelegen op de hellingen van de 'Montagnola Senese', een heuvelachtig gebied begroeid met steeneiken, kastanjebomen, olijfbomen en eeuwenoude eiken.
Het uitzicht domineert vanuit de iets verhoogde ligging het meest karakteristieke Toscaanse heuvellandschap.

De oude boerderij, die dateert uit de jaren 1400, is weer tot leven gewekt na een zorgvuldige en zorgvuldige renovatie die zijn oorspronkelijke kenmerken heeft behouden en een charmante omgeving heeft gecreëerd, verdeeld in negen elegante onafhankelijke appartementen.

De originele architectonische structuur, volledig gemaakt van steen, is bewaard gebleven, evenals de kostbare historische details die de kamers verfraaien, waaronder de hoge plafonds die worden ondersteund door zichtbare houten balken en de bakstenen tongewelven die achter elkaar zijn gemaakt.

In het grootste deel van het complex zijn zeven appartementen gerealiseerd, waarvan sommige met een eigen, volledig ingerichte buitenruimte.
Er is ook een bijgebouw van 44 vierkante meter, eveneens met een eigen gemeubileerde buitenruimte.
Een vrijstaand huis van 130 vierkante meter en een prachtig zwembad met Romeinse trap maken het geheel compleet.

Het gebied is rijk aan kerken en middeleeuwse kastelen en is strategisch vanwege de nabijheid van bezienswaardigheden zoals de beroemde abdij van San Galgano: de prachtige middeleeuwse abdij zonder dak waar u het beroemde zwaard in de rots kunt bewonderen, evenals San Gimignano, Volterra, Poggibonsi en Sienna.
Bovendien is het op zo'n 70 kilometer afstand mogelijk om een dagtocht te maken naar bekende badplaatsen.
In de omgeving zijn er veel plekken waar je kunt genieten van eenvoudige gerechten uit oude Toscaanse recepten, vergezeld van de beste lokale wijnen zoals Chianti, Vernaccia di San Gimignano en Brunello di Montalcino.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  850 m²
  Grondoppervlak
  100.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  5-10 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  30
  Slaapkamers
  14
  Badkamers
  10
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie