Boerderij met zwembad te koop op de top van een heuvel, uitzicht tot Siena, Toscane

Toscane, Siena

€ 900.000 ID: 158656

Asciano (Siena): Boerderij te koop op de top van een volledig panoramische heuvel, 320 m boven de zeespiegel, met een uitzicht dat reikt tot aan de stad Siena, slechts ongeveer 2 km van een karakteristiek dorp in de Crete Senesi.

Gebouw: Het pand bestaat uit de hoofdboerderij met een aangrenzend citroenhuis, een schuur van 60 m² en een kleine structuur met een houtoven erin.
De boerderij, die toebehoorde aan de familie Piccolomini, was oorspronkelijk een oude uitkijktoren die dateert uit de Middeleeuwen.

Vervolgens heeft het met de opvolging van de eigenaren verschillende transformaties ondergaan totdat het zijn huidige uiterlijk heeft bereikt.
Een zorgvuldige restauratie heeft ervoor gezorgd dat alle originele kenmerken van het gebouw ongewijzigd zijn gebleven, waarbij de oude terracotta vloeren en eiken balken nog steeds zijn behouden.
Verdeeld over 3 niveaus, beslaat het een oppervlakte van ongeveer 330 vierkante meter.
Op de begane grond van het huis is er een klein studio-appartement met eigen ingang en uitgerust met slaapkamer, badkamer, keuken en eethoek. Ook op de begane grond is er een grote eetkamer met open haard, keuken, badkamer, woonkamer en bijkeuken.

De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer met open haard, studeerkamer, een slaapkamer met badkamer, 3 slaapkamers, studeerkamer en een badkamer.
In de kelder is er een slaapkamer met badkamer, een kelder uitgegraven in de tufsteen en een grote woonkamer met ramen die uitkijken op het zwembad.

Land: Het pand is omgeven door ongeveer 4000 vierkante meter. van land waar het zwembad is gelegen met een panoramisch uitzicht op het landschap van de Crete Senesi.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  330 m²
  Grondoppervlak
  4.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  0-1 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  5
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie