Boerderij met zwembad te koop met uitzicht, Montepulciano, Siena

Toscane, Siena

€ 730.000 ID: 162854

In Montepulciano, genesteld tussen de glooiende heuvels die het historische centrum van een van de meest representatieve steden van Toscane omringen, bieden wij een volledig gerenoveerde boerderij met park aan, met een werkelijk uniek panoramisch uitzicht.

De boerderij van 300 m2 is verdeeld over twee verdiepingen en is als volgt ingedeeld.
Vanaf de hoofdingang, gelegen op de begane grond, bevinden we ons in een grote woonkamer met de keuken en eetkamer, een badkamer, bijkeuken en een kelder.

Een stenen trap leidt ons naar de eerste verdieping waar zich het gehele slaapgedeelte bevindt bestaande uit drie slaapkamers, twee badkamers, wasruimte en studeer-woonkamer.

Het pand bestaat ook uit een garage die momenteel wordt gebruikt als fitnessruimte, een bijgebouw voor agrarische opslag van 180 m2 met 10 kW fotovoltaïsch systeem op het dak.
Nog een bijgebouw van ongeveer 25 m2, allemaal omgeven door 4000 m2 park, waar zich een prachtig panoramisch zwembad bevindt met uitzicht op Montepulciano en de wijngaarden.
Het pand omvat ook ongeveer 5.000 m2 wijngaarden.

STAAT EN AFWERKINGEN
De boerderij is in 2017 perfect gerenoveerd, nieuwe armaturen, systemen, vloeren, schilderijen en meubels zijn gemaakt.
Het huis wordt aangedreven door een elektrisch domoticasysteem en een warmtepomp voor vloerverwarming, met temperatuurregeling in elke kamer. Het is uitgerust met de nieuwste generatie alarmsysteem met sensoren voor alle externe toegangen en bewegingssensoren.
Het is ook uitgerust met horren voor alle ramen en heeft ook een zolder, die kan worden gebruikt als materiaalopslag, die zich uitstrekt over ongeveer 150 vierkante meter.

DIENSTEN EN UTILITEITEN
De boerderij wordt aangedreven door een warmtepomp voor vloerverwarming met temperatuurregeling in elke kamer, terwijl elektriciteit wordt geleverd door het fotovoltaïsche systeem. De watervoorziening wordt gegarandeerd door het gemeentelijk aquaduct en de afvoer is dispersie en Imhoffput. Er is ook een ondergrondse stortbak die regenwater bevat, dat wordt gebruikt voor het besproeien van de tuin.
Er is ook airconditioning op de eerste verdieping.

PLAATS
De boerderij ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Montepulciano.
Andere goed bereikbare bestemmingen zijn Pienza 15 km (20 minuten), San Casciano dei Bagni 39 km (50 minuten) Petroio 18 km (20 minuten), San Quirico d'Orcia 30 minuten (23 km) en Cortona 33 km (20 minuten) 40 minuten). De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Perugia op 85 km (1 uur en 15 minuten) en die van Florence op 130 km (1 uur).

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  300 m²
  Grondoppervlak
  4.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
  Bewaking
  Ja
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  10
  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  3
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Schuur