Boerderij met gastenverblijven en zwembad op 1,5 ha te koop Lazio

Lazio en Rome

€ 790.000 ID: 158775

Civita di Bagnoregio. Het pand is gelegen in de prachtige vallei van Civita di Bagnoregio, een dorp van oude oorsprong en van zeldzame schoonheid, vlakbij de grens tussen Lazio en Umbrië.

De bijzondere ligging tussen Lazio, Umbrië en Toscane maakt het een ideale uitvalsbasis voor fascinerende naturalistische, culturele en archeologische excursies, naar het nabijgelegen Orvieto, naar Todi en naar de Umbrische kunststeden, naar het meer van Bolsena en naar de charmante steden eromheen, zoals Bolsena . , Montefiascone, Marta en Capodimonte, in Viterbo met zijn schoonheden en in de andere steden van Tuscia, Tuscania, Bomarzo met het Parco dei Mostri, archeologische vindplaats Tarquinia beschermd door Unesco.

Rome ligt op ongeveer 105 km afstand en is ook gemakkelijk te bereiken met de trein vanaf het nabijgelegen station van Orvieto.

Het pand bestaat uit het hoofdgebouw van 200 vierkante meter. Een nog te restaureren boerderij van ongeveer 150 vierkante meter en een prachtig zwembad met een prachtig uitzicht over de stad Civita di Bagnoregio, allemaal omgeven door 1,5 hectare grond.

De boerderij, perfect gerestaureerd, is verdeeld in 4 appartementen met onafhankelijke ingang, als volgt ingedeeld:
Appartement met prachtig uitzicht, groot en licht van ongeveer 52 vierkante meter. Op de 1e verdieping, bestaande uit woonkamer, keuken, grote en panoramische slaapkamer, badkamer met bad / douche.

Appartement van ongeveer 40 vierkante meter op de 1e verdieping bestaande uit een mooie woonkamer met kitchenette, slaapkamer, badkamer met douche.

Appartement van ongeveer 45 vierkante meter op de begane grond, er is een grote woonkamer met open haard en kitchenette, slaapkamer, badkamer met douche.

Appartement van ca. 53 gelegen op de begane grond bestaande uit een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers.
De 4 appartementen kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot 2 grote woningen.

Land van 1,5 hectare met talrijke olijfbomen in productie

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  350 m²
  Grondoppervlak
  15.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  Camping / Glamping
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Badkamers
  4
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie