Boerderij met appartementen te koop op 5 ha + zwembad. Siena. Toscane

Toscane, Siena

€ 950.000 ID: 163973

Typische Toscaanse rustieke boerderij in de buurt van Siena.

Op een panoramische en rustige locatie, stenen boerderij van 500 m² te koop, volledig gerenoveerd en verdeeld in vijf comfortabele appartementen.
De boerderij, die al in de 16e eeuw werd geregistreerd als een rustplaats voor reizigers, maakt nu deel uit van een boerderij die wijn, olie, honing en fruit produceert.

Het gebouw is verdeeld over drie verdiepingen met in totaal 6 slaapkamers en 5 badkamers, plus kelders in het souterrain.
Vier appartementen, waarvan drie op de begane grond en één op de eerste verdieping, beslaan ongeveer 65 vierkante meter en bestaan uit: woonkamer met kitchenette, slaapkamer, badkamer met douche.
Het grootste appartement van 120 vierkante meter gelegen op de begane grond, bestaat uit een woonkamer met kitchenette, 2 slaapkamers en een badkamer met douche.

Land:
De boerderij is omgeven door 5 ha grond die wordt gebruikt als bos, olijfgaard met 1500 bomen, wijngaard en 2000 m² tuin waar ook een prachtige 7X14 m. zwembad, van waaruit u kunt genieten van een betoverend panorama.

Het pand heeft een optimale ligging om in korte tijd kunststeden te bereiken, zoals Siena (km. 30), Florence (km. 90) of Etruskische centra zoals Cortona en Chiusi (km. 45) of de dorpen van de Chianti-gebied of om te genieten van de thermale baden van Rapolano (km. 5).

Nutsvoorzieningen: Water: aansluiting op de gemeentelijke waterleiding, eigen waterput, regenwateropvangtanks.

Elektriciteit: aangesloten. Gas. Satelliet internet, schotelantenne.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  500 m²
  Grondoppervlak
  50.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  15
  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  5
  Garage
  Intern
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Breedband Internet
  • Gastenaccommodatie