Appartement op golfbaan te koop Pont Royal, Bouches du Rhône, Provence, Frankrijk

Provence / Alpen, Bouches du Rhone

€ 249.500 ID: 131682

Appartement op golfbaan te koop Pont Royal, Bouches du Rhône, Provence, Frankrijk

Het appartement ligt in de Village de l’Eglise, het centrale gedeelte van het Domaine & Golf de Pont Royal.

Het Domaine ligt centraal tussen Aix-en-Provence en Avignon, met TGV verbindingen op een half uur, en het vliegveld Marseille-Provence op 40 autominuten. Het Domaine ligt ten zuiden van de Durance, met een fantastisch zicht op de Lubéron.

Het grote appartement van 94 m2 woonoppervlak heeft een loggia een klein inpandig balkon, een woonkamer met keuken, en twee slaapkamers met eigen badkamer. Het ligt op de tweede en hoogste verdieping, met uitzicht naar het Domaine en de westelijk gelegen Alpilles, met Les Baux en St Remy-de-Provence als bekende plaatsen.

Voor de eigenaren in het centrale complex is er een privé zwembad. Tot het appartement behoort een beveiligde parkeerplek in een overdekte parking.

Het appartement biedt goede verhuurmogelijkheden aan toeristen en golfers. De 18 holes golfbaan is ontworpen door golflegende Seve Ballesteros. Er is een clubhuis met eigen restaurant. Er is ook een 6 holes baan, met driving range en twee golfscholen.

Op het Domaine zijn er restaurants, enkele winkels en in de zomer wekelijkse Provencaalse  markten.

Pierre&Vacances, die op het Domaine eigen appartementen en villa’s heeft, biedt in de zomer veel activiteiten voor volwassenen en kinderen. Er zijn twee grote zwembaden, die via Pierre&Vacances toegankelijke zijn.

De eigenaar is bereid om, indien gewenst, met de koper een huurovereenkomst te regelen voor 4 à 5 maanden in voorjaar en herfst. Dat levert een gewaarborgd inkomen aan de koper.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Appartement(en) / flat
  Conditie
  Goed
  Decor
  Golf course
  Woonoppervlakte m2
  100 m²
  Etages/Niveaus
  1
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  2
  Garage
  Intern
 • Kenmerken

  • Zwembad