Agrotoerisme - Boerderij op 10 ha met wijngaarden en olijfgaard. Siena

Toscane, Siena

€ 2.000.000 ID: 162123

Montepulciano:
Boerderij met boerderij te koop. Ondergedompeld in de rust en stilte van de Toscaanse natuur, gelegen in de heuvels, geniet het van een prachtig uitzicht over het landschap van de Val di Chiana Senese tussen Cortona en Montepulciano, niet ver van Castiglion del Lago (15 km) en van de verschillende knooppunten van de snelweg en de snelweg.

Het bedrijf produceert de druiven voor de Nobile-wijn en extra vergine olijfolie.

Bovendien zijn dankzij de geografische ligging veel kunststeden zoals Siena, Perugia, Arezzo en Florence gemakkelijk bereikbaar; een paar kilometer scheiden het van Montepulciano, Pienza en Cortona, en voor degenen die liever lichaamsverzorging hebben, kunnen de nabijgelegen kuuroorden van Chianciano, Bagno Vignoni en Bagni San Filippo worden bereikt.

Het pand bestaat uit het hoofdgebouw en een bijgebouw van in totaal 500 vierkante meter, verdeeld in 6 appartementen, elk met een eigen ingang.
Elk appartement bestaat uit: keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer; slechts één appartement heeft één slaapkamer.
Drie appartementen hebben ook een open haard.
De structuur die wordt gekenmerkt door terracotta vloeren en houten balken is onlangs en fijn gerestaureerd volgens de oude stijl waarmee het in de achttiende eeuw werd gebouwd.

De goed onderhouden tuin herbergt een prachtig zwembad met interne trap van 7,5 x 15 meter, van waaruit u kunt genieten van het prachtige panorama over de glooiende heuvels en wijngaarden die typisch zijn voor dit deel van Toscane.

Land:
Het bedrijf is verdeeld over 10 hectare grond waarvan 6 hectare bebouwd, 1,5 hectare wijngaarden waarvan een deel in Nobile di Montepulciano, 1,5 in de bossen en de rest in olijfgaarden met ongeveer 280 planten.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  500 m²
  Grondoppervlak
  100.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  11
  Badkamers
  8
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie