Afgelegen boerderij te koop op 6 ha met zwembad en uitzicht. Arezzo, Toscane

Toscane, Arezzo

€ 1.380.000 ID: 158921

Deze stenen boerderij ligt op een prachtige panoramische en geïsoleerde locatie, met een prachtig uitzicht op het Toscaanse platteland en de Monterchi-valleien.

De binnenoppervlakte van het pand is circa 613 vierkante meter. Met bijgebouw van 60 vierkante meter.

Met in totaal 7 slaapkamers, 8 badkamers, 6 ha grond en 14 x 7 m zwembad.

Het pand is zorgvuldig gerestaureerd en biedt vandaag de dag de meest moderne gemakken in combinatie met de historische traditie van de plaats en respect voor de architectonische oorsprong van het complex in perfecte Toscaanse rustieke stijl. In feite vinden we stenen afwerkingen, bogen versierd met bakstenen, hoge gewelfde plafonds en zichtbare houten balken.

De slaapkamers zijn ruim en goed verlicht en bieden een rustgevend uitzicht op het groene landschap.

De boerderij op drie niveaus is als volgt samengesteld:

Op de begane grond is er een grote en lichte hal, keuken, twee eetkamers, een grote woonkamer met open haard en directe toegang tot de externe veranda, een dienstbodekamer en een slaapkamer met een en-suite badkamer.

De eerste verdieping (bereikbaar via zowel een interne als een externe trap) bestaat  uit 2 slaapkamers met eigen badkamer, een woonkamer en een suite bestaande uit een slaapkamer, een badkamer en een woonkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met en-suite badkamers en een open ruimte met kitchenette en woonkamer.

Het bijgebouw van ongeveer 68 vierkante meter, ligt niet ver van het hoofdgebouw en is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een keuken en een woonkamer, terwijl op de eerste verdieping een grote slaapkamer en een badkamer zijn.

Buiten is de natuur de echte hoofdrolspeler, het pand geniet een perfect zonnige ligging vol privacy, omgeven door 6 ha grond waarvan ongeveer 7000 vierkante meter in gebruik is als park met een prachtig panoramisch zwembad 14 x 7 m, terwijl het resterende land is bebost.

De gereserveerde context en de rust van deze locatie in het hart van Toscane zijn ideaal voor een ontspannen verblijf op elk moment van het jaar.

Diensten en nutsvoorzieningen

De woning is uitgerust met airconditioning in alle slaapkamers, alarmsysteem, achtergrondmuzieksysteem en gecentraliseerde stofzuiger.

Het verwarmingssysteem van het gebouw is LPG, terwijl de watervoorziening wordt gegarandeerd door een eigen bron.

Om de accommodatie te bereiken moet u ongeveer 4 km onverharde (deels verharde) weg afleggen.

Het dichtstbijzijnde dorp ligt op ongeveer 5 km (12 minuten) en is compleet met alle voorzieningen. Arezzo 25 km (20 minuten), Città di Castello 10 km (10 minuten), Castiglion Fiorentino 30 km (30 minuten), Cortona 40 km (45 minuten), Perugia 60 km (50 minuten). Het dichtstbijzijnde vliegveld is Perugia 60 km (50 minuten). Luchthaven Rome 270 km (2 uur 50 minuten), vliegveld Florence 110 km (1 uur 30 minuten), vliegveld Pisa 200 km (2 uur).

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  670 m²
  Grondoppervlak
  60.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  5-10 HA
  Uitzicht
  Landelijk
  Bewaking
  Ja
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  7
  Badkamers
  8
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie
  • Airco