Toscaanse villa op 1 ha met zwembad te koop in Arezzo. Toscane

Toscane, Arezzo

1 800 000 € ID: 161824

Boerderij uit de vroege jaren 1400 gerestaureerd in Arezzo.

Exclusief pand gelegen in een zonnige en privé heuvelachtige positie met een weids panorama over het Toscaanse platteland, een paar kilometer van het historische centrum van de Etruskische stad Arezzo.

Het pand bestaat uit een fraai gerestaureerde 15e-eeuwse boerderij en een prachtig panoramisch zwembad ernaast, plus een technisch bijgebouw.

Allemaal omgeven door een groot park van ongeveer 1 hectare.

De villa is een typisch Toscaanse boerderij van ongeveer 420 vierkante meter met een rustieke uitstraling, het resultaat van een vakkundige conservatieve restauratie die de oude structuur van de gebouwen heeft behouden, en de materiaalkeuze, met respect voor de originele kenmerken van de architecturale elementen, zoals zoals muren in steen en plafonds met zichtbare balken in kastanjehout.

Het gebouw is op twee niveaus als volgt ingedeeld.
Op de begane grond bevinden zich twee grote woonkamers, waarvan één met dubbele bogen en stenen open haard, een grote en functionele keuken, een studeerkamer en twee grote badkamers met voorkamer.

De stenen buitentrap leidt naar de bovenverdieping via de typische loggia, ook in steen, waaronder u nog steeds het gerestaureerde gewelf kunt bewonderen van de oude oven die werd gebruikt voor het bakken van brood van de families uit de omgeving.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee onderling verbonden appartementen die elk bestaan ​​uit twee slaapkamers, een keuken, een woonkamer en een badkamer met douche. Beide kijken uit op de grote tuin met olijfgaarden die het huis omringt.

Groot voordeel is de centrale ligging die een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste artistieke en historische steden Toscane en Umbrië garandeert.

Plus... Moins...
 • Détails

  Type de bien
  Fermes/fermettes/longères
  État
  Bon
  Detail Catégorie
  Chambres d'hôtes / Gîtes / Camping
  Étages / Niveaux
  2
  Surface habitable (m2)
  420 m²
  Terrain de (m2)
  10 000 m²
  Vue
  Campagne
 • Description de la chambre

  Chambres
  4
  En-suite
  6
 • Particularités

  • Piscine
  • Pavillon d'amis