Historische villa met zwembad te koop in Monterchi, Arezzo

Toscane, Arezzo

1 150 000 € ID: 159173

Beschrijving
Historische residentie in het historische centrum van Monterchi, Arezzo.
Deze prachtige oude historische residentie dateert uit 1600 en was ooit het oude middeleeuwse kasteel van dit kleine stadje in de provincie Arezzo op de grens met Umbrië.
Hoewel ze daarom in een stedelijke context van bijzonder artistiek belang zijn geplaatst, geniet dit pand van voldoende rust en privacy omdat het zich ook op het hoogste punt van de stad bevindt.

Het gebouw, bestaande uit het oude paleis, is verdeeld in twee verdiepingen met een oppervlakte van 1000 vierkante meter.
Het huis bestaat op de begane grond uit de eetkamer en twee grote woonkamers, een mooie suite met badkamer en nog een tweepersoonsslaapkamer met badkamer.

Boven vinden we een grote woonkamer met stenen open haard, keuken, zitkamer met piano en drie andere tweepersoons slaapkamers met respectievelijke badkamers.
Een deel van het gebouw is gereserveerd voor de woning van de eigenaar met twee slaapkamers met badkamer, keuken en woonkamer.
Van bijzonder historisch belang is ook het fascinerende farmaceutische laboratorium in het huis, gebouwd door een vorige eigenaar, onderzoeker en apotheker.
De woning is ook uitgerust met een verwarmingssysteem dat in drie niveaus kan worden verdeeld, een alarmsysteem en volledig gedekt door een wifi-netwerk en wordt gecompleteerd door twee zolders en een grote kelder van 400 vierkante meter.

Het pand is omgeven door een prachtige tuin van 460 vierkante meter met een 8x4 jacuzzi zwembad en een prieel ten dienste van de villa, allemaal binnen de oude muren van de stad.

Plus... Moins...
 • Détails

  Type de bien
  Villa
  État
  Bon
  Detail Catégorie
  Chambres d'hôtes / Gîtes / Camping
  Surface habitable (m2)
  1 000 m²
  Terrain de (m2)
  460 m²
  Taille HA ou Juridique
  Camping / Glamping
  Vue
  Village
  Sécurité
  Oui
 • Description de la chambre

  Chambres
  7
  Salles de Bains
  7
 • Particularités

  • Piscine
  • Broadband Internet
  • Pavillon d'amis