Frans landhuis met guest house en zwembad met “poolhouse” op een top locatie in Zuid Frankrijk aan de Côte d’Azur

Côte d'Azur / Alpes Maritimes, Alpes Maritimes: Nice

2 580 000 € ID: 137470

Frans landhuis met guesthouse en zwembad met “poolhouse” op een top locatie in Zuid Frankrijk aan de Côte d’Azur net ten noorden van Nice, 292 M2 woonoppervlak en 4.798 M2 perceel.

Volledig onder architectuur ontworpen met open haarden, veel kunst en authentieke materialen en bijzonder ontworpen tuinen met oude olijfbomen, vijver en waterpartijen, terrassen met uitzicht over de groene heuvels en het verhoogd gelegen “pool house” van 37,5 M2 met eigen slaapkamer en badkamer.

Deze authentieke Franse villa heeft alle oude details nog in zicht, bijvoorbeeld zeer oude solide houten deuren, de ramen hebben mooie luiken; echter binnen is men van alle luxe gemakken voorzien. De grote woonkamer heeft ramen van het plafond tot aan de vloer met geweldige uitzichten over de omgeving. De rustieke keuken heeft alle apparatuur die men verlangt en openslaande deuren naar het naast gelegen terras met veel ruimte voor gezellige diner partijen en/of entertainment. De slaapkamers, werkruimte en woonkamer hebben allen authentieke onderdelen die zijn bewaard en geïntegreerd in de moderne inrichting.

Het guesthouse van 51,5 M2 is geheel zelfstandig met eigen slaapgedeelte en badkamer. Ook hier heeft men uitzicht over de omgeving.

Het zwembad heeft een afmeting van 15 bij 4 meter en is 1.40 meter diep. Het “poolhouse” met slaapkamer en badkamer is gebouwd op een verhoging met zicht over het zwembad en prachtige uitzichten over de omgeving.

Plus... Moins...
 • Détails

  Offres Exceptionnelles
  Haut lieu
  Type de bien
  Manoir/Maison de maître
  Année de construction
  1998
  État
  Excellent
  Extra info
  Propriété > 20 HA
  Surface habitable (m2)
  292 m²
  Terrain de (m2)
  4 798 m²
 • Description de la chambre

  Nombre de pièces
  5
  Chambres
  4
 • Particularités

  • Piscine