Boetiek hotel caminto del rey:

Andalucia/Interior, Alharuin el Grande

799.000 € ID: 149571

Boetiek hotel caminto del rey:

!!! Alles in één !!! Restaurant-Bar-Hotel-Woning

Een prachtige kans om een compleet bedrijf over te nemen.

Op ongeveer 40 minuten van Malaga en in de omgeving van de Caminito del Rey ligt dit bedrijf waar u wellicht uw Spaanse droom kunt verwezenlijken.
De Caminito del Rey is natuurlijk DE toeristische trekpleister van Andalusie. Na de heropening in 2015 trekt dit prachtige wandelpad en natuurgebied zo'n 1000 bezoekers per dag. Mede door de geplande uitbereidingen van dit mooie wandelpad zullen dit er alleen maar meer worden. Om die rede is het beginnen van een hotel/bar/restaurant in deze omgeving natuurlijk een prachtige investering.

Het complex bestaat uit een ruim restaurant met ongeveer 120 zitplaatsen, terras met 40 zitplaatsen, zeer ruime complete horecakeuken. Boven het restaurant is een privé woongedeelte met maar liefst 3 slaapkamers, badkamer en een woonkamer en ruim dakterras. Naast dit object staan 6 kleine bungalows, en een zwembad van 5x10 meter.

Bungalows
De zes bungalows zijn in één lijn geplaatst naast het zwembad en beschikken over een eigen terras wat zorgt voor een idyllische sfeer. De eerste bungalow is wat groter opgezet en ideaal om er een klein appartementje van te maken. Deze beschikt over een zitkamer, slaapkamer, badkamer en kleine kitchenette. De andere vijf zijn gelijk aan elkaar en zijn perfect om te verhuren als studio’s. Deze zijn wat kleiner van opzet en beschikken over een badkamer. De bungalows zullen wel wat gemoderniseerd moeten worden maar de basis is aanwezig en met weinig middelen zijn deze weer geschikt voor verhuur naar de wensen van deze tijd. Alle bungalows beschikken over een eigen stroomkast.

Tuin
Als we de bungalows voorbij lopen komen we in de tuin. Dit perceel van 848 m2 is volledig omheinden is voorzien van verschillende fruitbomen zoals citroenen, sinaasappels en kaki. Het vlakke terrein, waar nu ook een kippenhok op staat, is prima voor het aanleggen van een eigen groentetuin wat natuurlijk een welkome aanvulling voor het restaurant is.
Terug lopend komen we langs het zwembad, dit ruime zwembad van 100m2 beschikt over en wettelijke verplichte afsluitbare omheining wat natuurlijk de veiligheid ten goede komt. Naast het verharde terras met ruimte voor zonnebedjes kunnen gasten ook kiezen gebruik te maken van de ligweide naast het zwembad.

Restaurant
Als we verder lopen komen we langs een grote stalen deur die toegang geeft tot de berging van het restaurant. Deze is ook via de keuken te bereiken. Dan komen we weer bij de voorkant van het restaurant. Het restaurant heeft 4 verschillende ruimtes voor gasten.
- Terras
- Bar
- Zijrestaurant
- Restaurant bij Keuken.

Het terras is ruim, met plaats voor 10 tafels. De schaduwdoeken zorgen voor een fijne zitplaats onder de warme Andalusische zon. Tevens zijn er toiletten aanwezig.
Bij binnenkomst komen we eerst uit bij de bar. Deze is zeer compleet met espressomachine, koelingen en spoelbak met wateraansluiting. Ook zijn er 3 tafeltjes en in de hoek staat een sfeervolle houtkachel.
Via de bar hebben we toegang tot het ‘zij-restaurant’. Deze ruimte is voorzien van veel schuiframen wat zorgt voor een mooi uitzicht en veel lichtinval. Dit deel is ook met een eigen ingang vanaf buiten toegankelijk. Dit deel van het restaurant biedt nu plaats voor 12 tafels. De twee grote airco’s die zowel warme als koude lucht kunnen geven, zorgen voor de aangename temperatuur zowel in de zomer als in de winter.
Als we naar het andere deel van het restaurant lopen is meteen duidelijk wat deze ruimte zo bijzonder maakt. Een gigantisch raam wat zorgt dat je vanuit het hele deel van het restaurant zicht in de keuken hebt. Deze ‘open’ keuken is een sfeervol en vooruitstrevend element om de gasten een kijkje in de keuken te gunnen.
De ruime keuken is voorzien van alle apparatuur die je in een horecakeuken verwacht. Werkbanken, koelvitrines oven met gaspitten en verschillende bakplaten. Apart van deze keuken is een spoelkeuken aanwezig en een grote inloop koel- en vriescel. Vanuit dit deel heb je weer toegang op de afgesloten patio met afsluitbare ruime garages/opslagruimte.

Boven het restaurant is nog een ruim woonhuis dat met eigen ingang via buitenaf toegankelijk is. Op dit moment wordt deze verhuurd maar kan ideaal zijn als woongedeelte voor u zelf. Deze ruimte beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een badkamer, woonkamer en keuken. Maar natuurlijk mogen we het ruime dakterras niet vergeten. Kortom, een zeer complete woning.

Prijs:

€799,000

Plaats:

Alora

Gebied:

Costa del Sol

Land:

Spain

Eigendom type:

Aparthotel

Slaapkamers:

9

Badkamers:

7

Plot:

3331m2

woonkamer:

749m2

Terrace:

100m2

Wij doen de verkoop in samenwerking met een andere Nederlandse makelaar uit deze streek.

Deze zal de bezichtigingen verzorgen.

Bij commerciële projecten werken wij altijd met een NDA contract.

SIERRA-LECRIN

Read more... Show less...
 • Details

  Wort Anbieter
  Top-Lage
  Wohnungstyp
  Hotel
  Kondition
  Turn Key
  Kategorie Detail
  B&B - Gites - Camping
  Kommerziell (Kategorie)
  Alle Gastfreundschaft
  Wohnfläche (m2)
  745 m²
  Grundstücksfläche (m2)
  3.331 m²
  Boden HA / Legal
  Camping / Glamping
  Aussicht
  Berge
 • Zimmerinformation

  Gesamtanzahl der Zimmer
  16
  Schlafzimmer
  9
  Ensuite Bäder
  6
  Andere Bäder
  1
 • Besonderheiten

  • Schwimmbad
  • Badehaus
  • Kamin
  • Gästehaus